مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

اختلال احتكار چيست؟ حتما شما هم توسط فيلم‌هاي سينمايي و يا برنامه‌هاي مستند تا حدي با اختلال احتكار يا انباشت گري آشنا هستيد. اما آيا مي‌دانستيد كه اين اختلال يكي از انواع اختلالات مرتبط با وسواس است. در واقع انباشت گري ريشه در اضطراب و استرس حل نشده‌اي دارد كه سال‌ها بيمار را همراهي مي‌كند. با وجود اينكه انباشت گري موجب به هم ريختگي محل زندگي آن‌ها مي‌شود، اما باز هم تمايل شديدي به نگه داشته وسايل به درد نخور دارند. هر كسي ممكن است از دور ريختن برخي وسايل اجتناب كند، اين موضوع در مورد افراد مبتلا به اختلال احتكار گستره وسيع‌تري دارد كه در ادامه درباره آن شرح داده‌ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال احتكار مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: اختلال احتكار يا انباشت گري | نشانه ها و راه درمان اختلال ذخيره سازي 

تعريف علمي اختلال احتكار

اختلال احتكار ، انباشت گري يا ذخيره سازي يكي از انواع اختلالات مرتبط با وسواس است. افراد مبتلا، مشغوليت ذهني زيادي با اشياء پيرامون خود دارند. همين مسئله باعث مي‌شود كه فارغ از ارزش وسيله‌ها، نتوانند چيزي را دور بياندازند و در نتيجه وسايل گوناگوني را در اطراف خود نگهداري مي‌دارند.

نشانه هاي تشخيصي اختلال احتكار يا انباشت گري در DSM5

براي فرد هميشه دور ريختن سخت است. ارزش كالا هيچ اهميتي ندارد.

او حس مي‌كند كه روزي اين وسايل به درد مي‌خورد. با احتكار استرس ناشي از نبودن ملزومات را كاهش مي دهد.

آنقدر انباشت گري ادامه مي‌يابد تا جايي كه در خانه جايي خالي نخواهد بود.

اختلال عمده اي در عملكرد كاري، تحصيلي، زندگي روزمره و… فرد ايجاد مي‌شود

اين رفتارها را نتوان به دلايل پزشكي ويا مصرف مواد ارتباط داد.

هيچ كدام از ساير اختلالات dsm نمي‌توانند نشانه هاي اختلال احتكار را توجيه كنند.

علائم اختلال احتكار

خيلي از آدم‌ها شايد به خاطر خساست يا علاقه به جمع كردن كلكسيون از دور انداختن اشياء گوناگون امتناع كنند؛ اما آيا همه اين افراد به اختلال انباشت گري مبتلا هستند؟ پاسخ به اين سوال منفي است. تشخيص اختلال انباشت گري از جانب متخصصان تنها زماني مطرح مي‌شود كه علائم زير به عنوان ملاك تشخيصي در فرد مشاهده شود.

  1. بيمار فارغ از ارزشمندي اشياء مشكل زيادي در دور انداختن وسايل دارد. يعني حتي بي‌ارزش‌ترين اجسام را هم به اين فكر كه روزي به درد مي‌خورند، نگه مي‌دارد. (مثل روزنامه هاي سال هاي گذشته، در بطري نوشابه، جعبه هاي تلويزيوني كه سوخته….)
  2. – آنچه كه باعث مي‌شود بيمار نتواند اشياء را دور بياندازد، اعتقاد او مبني بر مورد استفاده قرار گرفتن‌شان در آينده است. همچنين مبتلايان به اختلال احتكار در صورت دور انداختن وسايل احساس ترس و اضطراب مي‌كنند از همين رو با نگهداري از آن‌ها در محيط پيرامون خود تلاش مي‌كنند از تجربه اضطراب اجتناب نمايند.
  3. – احتكار و انباشت وسايل مختلف در محيط زندگي باعث اختلال در عملكرد روزانه فرد در جنبه هاي مختلف زندگي مي شود.
  4. – رفتار انباشت گري در اثر مصرف دارو يا يك عارضه پزشكي نظير تومور مغزي حادث نشده است.
  5. – اين اختلال با علائم اختلال روانشناختي ديگري به طور بهتر توجيه نمي شود.

سبب شناسي اختلال احتكار

متخصصان در پژوهش‌هاي خود در مورد وسواس و اختلالات مرتبط با آن تاكيد مي‌كنند كه علت مشخصي براي بروز اين مشكلات وجود ندارد. بلكه عوامل مختلفي در تعامل با يكديگر مي‌توانند در بروز طيف بيماري‌هاي‌وسواس نقش داشته باشند. عوامل وراثتي، وجود تفاوت‌هايي در ساختار مغز، وجود الگوهايي از رفتار احتكار در خانواده، تجربه شرايط بد اقتصادي و نگراني دائمي در مورد از دست دادن اموال؛ همگي از جمله عوامل موثر در بروز اين اختلال هستند.

ميزان شيوع اختلال انباشت گري

در مورد ميزان شيوع اختلال احتكار در جمعيت عمومي اطلاعات كشوري دقيقي در دسترس نيست. مطالعات تخمين مي‌زنند كه ميزان ابتلا به اين اختلال در ايالات متحده آمريكا بين 2 تا 6 درصد باشد. همچنين شواهد حاكي از آن است كه انباشت گري در هردو جنس تظاهر مي‌كند و طبق آمار شيوع آن در مردان بالاتر است.

درمان اختلال انباشت گر

براي درمان اختلال احتكار لازم است كه ابتدا به يك متخصص در حوزه سلامت روان نظير روانشناس يا روان پزشك مراجعه كنيد. درمانگر با انجام مصاحبه باليني يا استفاده از آزمون‌هاي روان شناختي ارزيابي دقيقي از وضعيت سلامت روان بيمار به دست خواهد آورد. در صورت مطرح شدن تشخيص اختلال احتكار درمانگر گزينه‌هاي درماني مختلفي را پيش روي خواهد داشت.

براي مثال در بسياري از موارد اين مشكل به كمك رواندرماني با رويكرد شناختي رفتاري درمان خواهد شد. در صورتي كه شدت اختلال احتكار بسيار زياد باشد يا مشكلات روانشناختي ديگري نيز وجود داشته باشد درمان با داروهاي ضداضطرابي و ضد افسردگي نيز مي‌تواند روند درمان را تسهيل كند. با اين حال توجه به اين مسئله بسيار حائز اهميت است كه هرگز از داروهاي روانپزشكي به طور سرخود استفاده نكنيد و حتما پيش از مصرف و همچنين قبل از قطع داروها با متخصص مشورت نماييد. براي شروع روي درمان وسواس كليك كنيد.

انواع اختلال احتكار

اختلال احتكار انواع مختلفي داشته و افراد وسايل و اشياي مختلفي را احتكار مي‌كنند. با اينكه همه انواع آن آسيب زننده و مخرب است اما اطلاع از آنها ضروري است. همچين گاهي افراد تصور مي‌كنند كه چيزي كه در حال جمع آوري و نگهداري از آن هستند مانند جمع كردن كلكسيون است و به اختلال احتكار مبتلا نيستند. اما اين مي‌تواند شامل هر چيزي بشود.

📌احتكار كتاب

با اينكه كتاب يكي از وسايل مفيد در زندگي محسوب مي‌شود اما نگهداري از آن به شكل بيمارگونه نيز اختلال احتكار محسوب مي‌شود. برخي از افراد حتي كتاب هاي غيرضروري و قديمي خود را براي مدت زمان طولاني از آنها هيچ استفاده اي نكرده اند را نيز نگه مي‌دارند. در واقع چنين افرادي نمي‌توانند از وسايل قديمي و بي فايده، دست بكشند.

📌احتكار حيوانات

برخي از افراد مبتلا به اختلال احتكار، عادت به جمع آوري حيوانات مختلف دارند. گاهي تنها از يك نوع حيوان به تعداد زياد نگهداري مي‌كنند. حتي در مواردي آنها اصلا به حيواني كه در حال نگهداري از آن هستند؛ علاقه اي ندارند . اما خود را مجبور به حفظ آن مي‌كنند. براي آنها وضعيت محيطي و سلامت اين حيوانات اهميتي ندارد؛ تنها به ارضاي نيازهاي خود فكر مي‌كنند.

📌احتكار اطلاعات

يكي ديگر از انواع اختلال احتكار، احتكار اطلاعات است كه امروزه به لطف استفاده از اينترنت و وسايل ارتباطي اتفاق افتاده است. براي همه پيش آمده است كه اطلاعاتي را در تلفن همراه و يا لپ تاپ خود داريم، اما نمي‌توانيم آن را حذف كنيم. اين هم نوعي احتكار محسوب مي‌شود. اما برخي در اين مورد زياده روي كرده و تعداد زيادي هاد و فلش هايي دارند كه حاوي اطلاعات غيرضروري هستند.

بايدها و نبايدها در رابطه با افراد مبتلا به اختلال احتكار

با اينكه راضي كردن افراد مبتلا به اختلال احتكار بسيار دشوار است؛ اما بهتر است در اين مورد با آنها صحبت كرده و آنها را تشويق به درمان كنيد. همچنين به آنها فشار وارد نكرده و يا آنها را مورد سرزنش قرار ندهيد. از طرفي اگر با چنين فردي زندگي مي‌كنيد بهتر است در مورد حقوق خود و شرايط زندگي مشترك با او صحبت كنيد. فرايند درمان آنها طولاني است به همين دليل بهتر است در اين مورد صبور بوده و با آنها همراهي كنيد.

پيامدهاي عدم درمان اختلال احتكار

فراموش نكنيد كه اگر اختلال احتكار به طور كامل درمان نشود و يا به طور كلي مورد توجه قرار نگيرد؛ مي‌تواند مشكلات بهداشتي و جسماني زيادي براي افراد ايجاد كند. همچنين اگر چنين فردي با خانواده خود زندگي كند؛ ديگران را نيز درگير مي‌كند. از طرفي اين اختلال زمينه ساز ديگر اختلالات رواني نيز هست كه افراد بايد آن را جدي گرفته و به موقع آن را درمان كنند.

سخن آخر

اختلال احتكار نوعي وسواس محسوب مي شود. اين اختلال در صورت عدم درمان پيشروي كرده و موجب اختلال اساسي در زندگي فرد مي شود. ابتلا به اختلال انباشت گري در مرد و زن ديده مي شود. اين مساله وابسته به فرهنگ و نژاد نيست. بنابراين ممكن است هر فرد در هر نقطه اي از دنيا نياز به خدمات درماني پيدا كند. افراد دچار اختلال احتكار دير يا زود با عوارض اين مشكل مواجه خواهن شد. هر چه زودتر براي درمان اقدام كنند، نتيجه بهتري خواهند گرفت.

مركز ذهن نو براي راحتي مراجعان علاوه بر حضوري به صورت تلفني و آنلاين نيز خدمات درمان روانشناختي ارائه مي دهد. شما مي توانيد در كوتاه ترين زمان با بهترين متخصصان روانشناسي كشور ارتباط برقرار كنيد. كافي است همين حالا با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال احتكار مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سوالات متداول

آيا افراد مسن بيشتر از جوانان به اختلال احتكار مبتلا مي شوند؟

بله مطالعات همه گير شناسي نشان مي‌دهند بزرگسالان مسن كه در دامنه سني بين 55 تا 94 سال قرار دارند در مقايسه با بزرگسالان جوان‌تر يعني افراد 34 تا 44 ساله 3 برابر بيشتر به اختلال احتكار مبتلا مي‌شوند.

منبع: اختلال احتكار يا انباشت گري | نشانه ها و راه درمان اختلال ذخيره سازي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/11/1  ] [ ۰۸ ] [ newmiind ] [ ]

حتما شما هم توسط فيلم‌هاي سينمايي و يا برنامه‌هاي مستند تا حدي با اختلال احتكار يا انباشت گري آشنا هستيد. اما آيا مي‌دانستيد كه اين اختلال يكي از انواع اختلالات مرتبط با وسواس است. در واقع انباشت گري ريشه در اضطراب و استرس حل نشده‌اي دارد كه سال‌ها بيمار را همراهي مي‌كند. با وجود اينكه انباشت گري موجب به هم ريختگي محل زندگي آن‌ها مي‌شود، اما باز هم تمايل شديدي به نگه داشته وسايل به درد نخور دارند. هر كسي ممكن است از دور ريختن برخي وسايل اجتناب كند، اين موضوع در مورد افراد مبتلا به اختلال احتكار گستره وسيع‌تري دارد كه در ادامه درباره آن شرح داده‌ايم. براي دريافت مشاوره وسواس كليك كنيد.

منبع: اختلال احتكار يا انباشت گري | نشانه ها و راه درمان اختلال ذخيره سازي

تعريف علمي اختلال احتكار

اختلال احتكار ، انباشت گري يا ذخيره سازي يكي از انواع اختلالات مرتبط با وسواس است. افراد مبتلا، مشغوليت ذهني زيادي با اشياء پيرامون خود دارند. همين مسئله باعث مي‌شود كه فارغ از ارزش وسيله‌ها، نتوانند چيزي را دور بياندازند و در نتيجه وسايل گوناگوني را در اطراف خود نگهداري مي‌دارند. براي آشنايي با ساير اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

نشانه هاي تشخيصي اختلال احتكار يا انباشت گري در DSM5

براي فرد هميشه دور ريختن سخت است. ارزش كالا هيچ اهميتي ندارد.

او حس مي‌كند كه روزي اين وسايل به درد مي‌خورد. با احتكار استرس ناشي از نبودن ملزومات را كاهش مي دهد.

آنقدر انباشت گري ادامه مي‌يابد تا جايي كه در خانه جايي خالي نخواهد بود.

اختلال عمده اي در عملكرد كاري، تحصيلي، زندگي روزمره و… فرد ايجاد مي‌شود

اين رفتارها را نتوان به دلايل پزشكي ويا مصرف مواد ارتباط داد.

هيچ كدام از ساير اختلالات dsm نمي‌توانند نشانه هاي اختلال احتكار را توجيه كنند.

علائم اختلال احتكار

خيلي از آدم‌ها شايد به خاطر خساست يا علاقه به جمع كردن كلكسيون از دور انداختن اشياء گوناگون امتناع كنند؛ اما آيا همه اين افراد به اختلال انباشت گري مبتلا هستند؟ پاسخ به اين سوال منفي است. تشخيص اختلال انباشت گري از جانب متخصصان تنها زماني مطرح مي‌شود كه علائم زير به عنوان ملاك تشخيصي در فرد مشاهده شود.

  1. بيمار فارغ از ارزشمندي اشياء مشكل زيادي در دور انداختن وسايل دارد. يعني حتي بي‌ارزش‌ترين اجسام را هم به اين فكر كه روزي به درد مي‌خورند، نگه مي‌دارد. (مثل روزنامه هاي سال هاي گذشته، در بطري نوشابه، جعبه هاي تلويزيوني كه سوخته….)
  2. – آنچه كه باعث مي‌شود بيمار نتواند اشياء را دور بياندازد، اعتقاد او مبني بر مورد استفاده قرار گرفتن‌شان در آينده است. همچنين مبتلايان به اختلال احتكار در صورت دور انداختن وسايل احساس ترس و اضطراب مي‌كنند از همين رو با نگهداري از آن‌ها در محيط پيرامون خود تلاش مي‌كنند از تجربه اضطراب اجتناب نمايند.
  3. – احتكار و انباشت وسايل مختلف در محيط زندگي باعث اختلال در عملكرد روزانه فرد در جنبه هاي مختلف زندگي مي شود.
  4. – رفتار انباشت گري در اثر مصرف دارو يا يك عارضه پزشكي نظير تومور مغزي حادث نشده است.
  5. – اين اختلال با علائم اختلال روانشناختي ديگري به طور بهتر توجيه نمي شود.

 

بيشتر بخوانيد : علائم وسواس فكري

 

سبب شناسي اختلال احتكار

متخصصان در پژوهش‌هاي خود در مورد وسواس و اختلالات مرتبط با آن تاكيد مي‌كنند كه علت مشخصي براي بروز اين مشكلات وجود ندارد. بلكه عوامل مختلفي در تعامل با يكديگر مي‌توانند در بروز طيف بيماري‌هاي‌وسواس نقش داشته باشند. عوامل وراثتي، وجود تفاوت‌هايي در ساختار مغز، وجود الگوهايي از رفتار احتكار در خانواده، تجربه شرايط بد اقتصادي و نگراني دائمي در مورد از دست دادن اموال؛ همگي از جمله عوامل موثر در بروز اين اختلال هستند.

ميزان شيوع اختلال انباشت گري

در مورد ميزان شيوع اختلال احتكار در جمعيت عمومي اطلاعات كشوري دقيقي در دسترس نيست. مطالعات تخمين مي‌زنند كه ميزان ابتلا به اين اختلال در ايالات متحده آمريكا بين 2 تا 6 درصد باشد. همچنين شواهد حاكي از آن است كه انباشت گري در هردو جنس تظاهر مي‌كند و طبق آمار شيوع آن در مردان بالاتر است.

بيشتر بخوانيد : علت وسواس فكري عملي 

درمان اختلال انباشت گري

براي درمان اختلال احتكار لازم است كه ابتدا به يك متخصص در حوزه سلامت روان نظير روانشناس يا روان پزشك مراجعه كنيد. درمانگر با انجام مصاحبه باليني يا استفاده از آزمون‌هاي روان شناختي ارزيابي دقيقي از وضعيت سلامت روان بيمار به دست خواهد آورد. در صورت مطرح شدن تشخيص اختلال احتكار درمانگر گزينه‌هاي درماني مختلفي را پيش روي خواهد داشت.

براي مثال در بسياري از موارد اين مشكل به كمك رواندرماني با رويكرد شناختي رفتاري درمان خواهد شد. در صورتي كه شدت اختلال احتكار بسيار زياد باشد يا مشكلات روانشناختي ديگري نيز وجود داشته باشد درمان با داروهاي ضداضطرابي و ضد افسردگي نيز مي‌تواند روند درمان را تسهيل كند. با اين حال توجه به اين مسئله بسيار حائز اهميت است كه هرگز از داروهاي روانپزشكي به طور سرخود استفاده نكنيد و حتما پيش از مصرف و همچنين قبل از قطع داروها با متخصص مشورت نماييد. براي شروع روي درمان وسواس كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال احتكار مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سوالات متداول

آيا افراد مسن بيشتر از جوانان به اختلال احتكار مبتلا مي شوند؟

بله مطالعات همه گير شناسي نشان مي‌دهند بزرگسالان مسن كه در دامنه سني بين 55 تا 94 سال قرار دارند در مقايسه با بزرگسالان جوان‌تر يعني افراد 34 تا 44 ساله 3 برابر بيشتر به اختلال احتكار مبتلا مي‌شوند.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/9/12  ] [ ۱۲ ] [ newmiind ] [ ]

حتما شما هم توسط فيلم‌هاي سينمايي و يا برنامه‌هاي مستند تا حدي با اختلال احتكار يا انباشت گري آشنا هستيد. اما آيا مي‌دانستيد كه اين اختلال يكي از انواع اختلالات مرتبط با وسواس است. در واقع انباشت گري ريشه در اضطراب و استرس حل نشده‌اي دارد كه سال‌ها بيمار را همراهي مي‌كند. با وجود اينكه انباشت گري موجب به هم ريختگي محل زندگي آن‌ها مي‌شود، اما باز هم تمايل شديدي به نگه داشته وسايل به درد نخور دارند. هر كسي ممكن است از دور ريختن برخي وسايل اجتناب كند، اين موضوع در مورد افراد مبتلا به اختلال احتكار گستره وسيع‌تري دارد كه در ادامه درباره آن شرح داده‌ايم. براي دريافت مشاوره وسواس كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : بيماري وسواس | علت و ريشه انواع وسواس فكري عملي چيست ؟

 

 

منبع : اختلال احتكار يا انباشت گري

 

تعريف علمي اختلال احتكار

اختلال احتكار ، انباشت گري يا ذخيره سازي يكي از انواع اختلالات مرتبط با وسواس است. افراد مبتلا، مشغوليت ذهني زيادي با اشياء پيرامون خود دارند. همين مسئله باعث مي‌شود كه فارغ از ارزش وسيله‌ها، نتوانند چيزي را دور بياندازند و در نتيجه وسايل گوناگوني را در اطراف خود نگهداري مي‌دارند. براي آشنايي با ساير اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

علائم ابتلا به اختلال احتكار

خيلي از آدم‌ها شايد به خاطر خساست يا علاقه به جمع كردن كلكسيون از دور انداختن اشياء گوناگون امتناع كنند؛ اما آيا همه اين افراد به اختلال احتكار مبتلا هستند؟ پاسخ به اين سوال منفي است. تشخيص اختلال انباشت گري از جانب متخصصان تنها زماني مطرح مي‌شود كه علائم زير به عنوان ملاك تشخيصي در فرد مشاهده شود.

  1. بيمار فارغ از ارزشمندي اشياء مشكل زيادي در دور انداختن وسايل دارد. يعني حتي بي‌ارزش‌ترين اجسام را هم به اين فكر كه روزي به درد مي‌خورند، نگه مي‌دارد. (مثل روزنامه هاي سال هاي گذشته، در بطري نوشابه، جعبه هاي تلويزيوني كه سوخته….)
  2. – آنچه كه باعث مي‌شود بيمار نتواند اشياء را دور بياندازد، اعتقاد او مبني بر مورد استفاده قرار گرفتن‌شان در آينده است. همچنين مبتلايان به اختلال احتكار در صورت دور انداختن وسايل احساس ترس و اضطراب مي‌كنند از همين رو با نگهداري از آن‌ها در محيط پيرامون خود تلاش مي‌كنند از تجربه اضطراب اجتناب نمايند.
  3. – احتكار و انباشت وسايل مختلف در محيط زندگي باعث اختلال در عملكرد روزانه فرد در جنبه هاي مختلف زندگي مي شود.
  4. – رفتار انباشت گري در اثر مصرف دارو يا يك عارضه پزشكي نظير تومور مغزي حادث نشده است.
  5. – اين اختلال با علائم اختلال روانشناختي ديگري به طور بهتر توجيه نمي شود.

علل دچار شدن به اختلال احتكار

متخصصان در پژوهش‌هاي خود در مورد وسواس و اختلالات مرتبط با آن تاكيد مي‌كنند كه علت مشخصي براي بروز اين مشكلات وجود ندارد. بلكه عوامل مختلفي در تعامل با يكديگر مي‌توانند در بروز طيف بيماري‌هاي‌وسواس نقش داشته باشند. عوامل وراثتي، وجود تفاوت‌هايي در ساختار مغز، وجود الگوهايي از رفتار احتكار در خانواده، تجربه شرايط بد اقتصادي و نگراني دائمي در مورد از دست دادن اموال؛ همگي از جمله عوامل موثر در بروز اين اختلال هستند.

ميزان شيوع اختلال انباشت گري

در مورد ميزان شيوع اختلال احتكار در جمعيت عمومي اطلاعات كشوري دقيقي در دسترس نيست. مطالعات تخمين مي‌زنند كه ميزان ابتلا به اين اختلال در ايالات متحده آمريكا بين 2 تا 6 درصد باشد. همچنين شواهد حاكي از آن است كه انباشت گري در هردو جنس تظاهر مي‌كند و طبق آمار شيوع آن در مردان بالاتر است.

راهي براي درمان اختلال انباشت گري

براي درمان اختلال احتكار لازم است كه ابتدا به يك متخصص در حوزه سلامت روان نظير روانشناس يا روان پزشك مراجعه كنيد. درمانگر با انجام مصاحبه باليني يا استفاده از آزمون‌هاي روان شناختي ارزيابي دقيقي از وضعيت سلامت روان بيمار به دست خواهد آورد. در صورت مطرح شدن تشخيص اختلال احتكار درمانگر گزينه‌هاي درماني مختلفي را پيش روي خواهد داشت.

براي مثال در بسياري از موارد اين مشكل به كمك رواندرماني با رويكرد شناختي رفتاري درمان خواهد شد. در صورتي كه شدت اختلال احتكار بسيار زياد باشد يا مشكلات روانشناختي ديگري نيز وجود داشته باشد درمان با داروهاي ضداضطرابي و ضد افسردگي نيز مي‌تواند روند درمان را تسهيل كند. با اين حال توجه به اين مسئله بسيار حائز اهميت است كه هرگز از داروهاي روانپزشكي به طور سرخود استفاده نكنيد و حتما پيش از مصرف و همچنين قبل از قطع داروها با متخصص مشورت نماييد. براي شروع روي درمان وسواس كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سوالات متداول

آيا افراد مسن بيشتر از جوانان به اختلال احتكار مبتلا مي شوند؟

بله مطالعات همه گير شناسي نشان مي‌دهند بزرگسالان مسن كه در دامنه سني بين 55 تا 94 سال قرار دارند در مقايسه با بزرگسالان جوان‌تر يعني افراد 34 تا 44 ساله 3 برابر بيشتر به اختلال احتكار مبتلا مي‌شوند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

منبع : اختلال احتكار يا انباشت گري

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/2/7  ] [ ۰۹ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 6
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب